Kvartet Zagreb – Humanitarni koncert za pomoć poplavljenom regionu

 

CNP - znak 150

 
 

U ponedjeljak 30. juna, na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta u 20 sati, biće održan humanitarni koncert za pomoć poplavljenom regionu, na kome će nastupiti muzički sastav Kvartet Zagreb.

Koncert organizuju Crnogorsko narodno pozorište, Ambasada Republike Hrvatske u Crnoj Gori, i gradovi Zagreb i Podgorica.

Kvartet Zagreb čine: Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Đani Stipaničev  i Ervin Baučić, uz klavirsku pratnju Darka Domitrovića.

Kvartet je sastavljen od vrhunskih izvođača, pjevača i glumaca ujedinjenih u neponovljivi muzički sastav. Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Đani Stipaničev i Ervin Baučić  su glasovno i po stilu pjevanja različiti, ali ujedinjeni u visokom kvalitetu izvođenja i želji da zajedničkim nastupom prenesu ljepotu muziciranja u svim  muzičkim žanrovima. Kvartet Zagreb sastavljen je od četiri različita glasa i stilska izražaja, vrhunskih izvođača u raznim muzičkim pravcima: opereta, mjuzikl, rok opera, klapska pjesma, italijanska kancona, pop šansona, rock and roll.. Tek zajednički nastup u Kvartetu pokazuje jedinstvenost svakog pojedinca i zadivljujuće mogućnosti međusobne igre i nadopunjavanja na sceni.

Koncert Kvarteta Zagreb ujedno je i prvi program u okviru ovogodišnje manifestacije Podgoričko ljeto, čiji je organizator Sekretarijat za kulturu i sport.

 

Kvartet Zagreb