NIP ART-PRESS – Nova knjiga “TITOGRAD ZA PODGORIČANE”

 

ArtPress Budva - logo

 

U izdanju  NIP ART-PRESS iz Budve, iz štampe je izašla knjiga TITOGRAD ZA PODGORIČANE, autora Branka Rakočevića iz Podgorice.

Knjiga Titograd za Podgoricane - naslovnaKako je u ime izdavača saopštio director  ART-PRESS-a  Ranko Pavićević,  riječ je o zanimljivoj knjizi priča, tj. o autorovim  sjećanjima na poznate ličnosti i dogadjaje i kultna gradska mjesta, kraja sedamdesetih i početka osamdesetih godina prošlog vijeka.

 Na veoma zanimljiv način, u knjizi su zabilježene, mnoge poznate ličnosti i dogadjaji iz tog perioda. Rakočevićeve priče su svojevrsni omaž nekada kultnim mjestima, kao što su bili: Dom omladine, Kino Kultura, hotel Crna Gora, stadion Budućnosti i druga….  Ova zanimljiva knjiga sadrži i mnoštvo fotografija, koje će sa Titogradskim pričama za Podgoričane, na najljepši način, oživjeti sjećanja na zlatno doba glavnog grada Crne Gore, kazao je u ime izdavača Ranko Pavićević.

Knjiga Titograd za Podgoričane Branka Rakočevića, štampana je u podgoričkoj štampariji M-Makarije u tiražu od 500 primjeraka, a njena promocija, biće održana narednih dana u Podgorici, saopšteno je iz budanskog ART-PRESS-a.