Podgorica – Promocija knjige i tribina Snežane Radojičić o putovanju u Sjevernu Koreju

 

 

Promocija knjige putospisateljice Snežane Radojičić „Sjeverna Koreja – putovanje po zemlji Kim Džong Una” i tribina o njenom putovanju u Sjevernu Koreju biće održana u poneđeljak, 3.decembra 2018. godine, u Miltimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović” od 19 sati.

             U okviru tribine Snežana će ukratko opisati svoj put, od časa kada je rekla „ne“ konvencionalnom životu, do danas. Govoriće o najvećim izazovima tokom svog sedmogodišnjeg putovanja, kao i o najomiljenijoj i najneobičnijoj zemlji na svijetu. Snežana je vozila sedam dana bicikl kroz najzatvoreniju zemlju na svijetu. Koliko je teško otići tamo? Da li je teško dobiti vizu? Da li se može kretati slobodno kroz Koreju? Što je istina, a što propaganda? Kako izgleda život u toj zemlji? Odgovore na ova i druga pitanja o životu u Sjevernoj Koreji možete saznati na tribini na kojoj će biti prikazani i neki video zapisi koji nigdje do sada nisu objavljeni, niti će biti dostupni na internetu.

             Snežana Radojičić pisac i nomad, putuje na biciklu oko svijeta od 2011. godine. Za to vrijeme prošla je oko 55.000 km i obišla oko 40 zemalja. Nedavno se „oprostila“ s Azijom i Okeanijom i prije prelaska na latinoamerički kontinent održaće niz putničkih tribina u regionu.

             Na tribini ćete moći kupiti neke ranije objavljene naslove ove putospisateljice (Preko Himalaja i Gobija, Nomad), kao i najnoviji putopis-foto-monografiju „Sjeverna Koreja – putovanje po zemlji Kim Džong Una“. Riječ je o vrhunski opremljenoj knjizi na 300 strana, s oko 400 fotografija u punom koloru.