Pregled po gradovima » Budva »

Narodna biblioteka Budve – Promocija knjige “Zapisi iz Rusije”

Књига др Мирослава Лукетића „Записки из России“ (Записи из Русије) објављена на руском језику биће промовисана у Народној библиотеци... dalje »

 

Budva – Izložbe “Savremeni ekspresionisti” i “Braća Bocarić”

U Modernoj galeriji „Jovo Ivanović“  (JU Muzeji i galerije Budve) u Starom gradu, postavljene su dvije izložbe iz fundusa: Izbor iz zbirke Savremeni ekspresionisti – velika sala; Braća Bocarić – mala sala. Period... dalje »

 

Budva – Promocija knjige Miraša Martinovića “Glasovi iz Doklee”

Knjiga Miraša Martinovića “Glasovi iz Doklee” biće promovisana u Narodnoj biblioteci Budve u poneđeljak, 18. februara 2019. godine, sa početkom u 19h. O knjizi će u budvanskoj biblioteci govoriti autor Miraš Martinović,... dalje »

 

Budva – Predstavljanje knjige poezije “Ima dalje”, Sanje Vilus

U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u pres centru budvanskog hotela TRE CANNE, u petak, 15. februara u 19 sati, biće predstavljena knjiga poezije “IMA DALJE”, autorke SANJE VILUS iz Budve. O knjizi će govoriti: profesor... dalje »

 

Koncert u okviru projekta „Glas mladih“ u Budvi

Prvo okupljanje i održavanja koncerta u okviru projekta „Glas mladih“ u Budvi, održaće se u Caffe/Bar-u „Veranda“ Stari grad, u četvrtak 14.02.2019.godine sa početkom u 20:30 časova. „Glas Mladih“ je prvi projekat... dalje »

 

Budva – Promocija romana Gorana Stojičića – “Slučaj Danil Harms”

U Narodnoj biblioteci Budve, u srijedu, 13.februara 2019. godine, sa početkom u 19h biće promovisana nova knjiga Gorana Stojičića, roman “Slučaj Danil Harms” čiji je izdavač Ammonite Books iz Beograda. Sa autorom će razgovarati... dalje »

 

Budva – Radionice novinarskog i kreativnog pisanja

JU “Narodna bibiloteka Budve” i NVO “Sedma sila mladih” organizuju besplatne radionice novinarskog i kreativnog pisanja subotom u 11. časova, u prostorijama Biblioteke. Ova nevladina organizacija osnovala... dalje »

 

Budva – Knjiga poezije “Kap sunca”

U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u petak, 8. februara 2019. godine, u 19 sati, u press centru budvanskog hotela TRE CANNE, biće promovisana nova knjiga poezije RADMILE KNEŽEVIĆ, književnice i dramske umjetnice iz Budve, pod... dalje »

 

Narodna biblioteka Budve – Promocija romana “Zabluda Svetog Sebastijana”

U Narodnoj biblioteci Budve u četvrtak, 7. februara 2019. godine, sa početkom u 19h biće promovisan roman autora Vladimira Tabaševića  “Zabluda Svetog Sebastijana” koji je ovogodišnji laureat NIN-ove nagrade za najbolji... dalje »

 

Narodna biblioteka Budve – Radionica stripa i ilustracije

Četvrtkom u terminu od 16h do 18h u Narodnoj biblioteci Budve nastavlja „Radionica stripa i ilustracije“ za sve uzraste koju vodi Simon Vučković.           Od marta 2017.godine školu stripa je prošlo više od 200 polaznika... dalje »

 

Narodna biblioteka Budve – Radionice “Dječija prava i obaveze” i “Igrom do govora”

U Narodnoj biblioteci Budve svake srijede počev od 6.  februara 2019. godine, održavaće se dvije radionice: od 15 do 17h radionica pod nazivom “Dječija prava i obaveze” za đecu nižih razreda osnovne škole, a od 17 do 19h... dalje »

 

Narodna biblioteka Budve – Radionice “Kreativno pisanje” i “Ko se boji gramatike?”

U Narodnoj biblioteci Budve će svakog utorka, počev od 5. februara 2019. godine, biti u toku dvije radionice, obje za uzrast od 12 do 15 godina. Utorkom u terminu od 15 do 17 časova radionicu “Ko se boji gramatike?” vodiće... dalje »

 

Budva – Promocija 12. broja časopisa Krug mladih i okrugli sto

JU Narodna biblioteka Budve i NVO „Sedma sila mladih“ organizuju promociju 12. broja časopisa „Krug mladih“ u subotu, 2. februara 2019. godine, sa početkom u 18 časova. Tim povodom u amfiteatru Akademije znanja biće upriličen... dalje »

 

Programi u okviru JU Muzeji i galerije Budve tokom januara i februara 2019.godine

Pored stalnih postavki u Muzeju grada Budve, Spomen domu „Crvena komuna” i Spomen domu „Reževići”, aktuelne su tri izložbe: – dokumentarna izložba „Prvo otkriće antičkih nekropola” u Modernoj galeriji “Jovo... dalje »

 

Budva – Promovisanje časopisa Udruženja književnika Crne Gore “STVARANJE”

Dva nova broja časopisa Udruženja književnika Crne Gore “STVARANJE”, biće promovisana, u Press centru hotela TRE CANNE u Budvi, u četvrtak, 24. januara 2019. godine, u 19 sati, u organizaciji NIP ART PRESS iz Budve.   O... dalje »

 

Muzeji i galerije Budve – Koncert ruskog pijaniste i kompozitora Vitalija Blizniuka

JU Muzeji i galerije Budve organizuju božićni i novogodišnji koncert ruskog pijaniste i kompozitora Vitalija Blizniuka. Koncert će se održati u srijedu, 26. decembra 2018. godine, u 20 časova u Modernoj galeriji „Jovo Ivanović“... dalje »

 

Budva – “Filmsko i dramsko pismo”

Javni čas polaznika radionice ,,Filmsko i dramsko pismo“ biće održan u neđelju, 23. decembra 2018. godine, sa početkom u 17 sati u sali 4 bioskopa Cadmus Cineplex. Učesnici večeri biće polaznici ,,Filmskog i dramskog pisma“,... dalje »

 
 
 
 

Kalendar

January 2017
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031