O Montenegrini »

Knjiga utisaka

Dragi posjetioci, željeli bi da znamo šta mislite o sajtu Montenegrina.net! Ostavite Vašu poruku u ovoj javnoj knjizi utisaka jer su nam vaše sugestije i utisci važni. Komentare možete poslati preko formulara koji se nalazi... dalje »

 

Stara knjiga utisaka (od 19.03.2005. do 17.04.2011.)

  Knjiga utisaka koja se nalazila na staroj verziji Montenegrine. Obuhvaćen je period od 19. marta 2005. godine do 17.aprila 2011. godine. Sa početkom rada redizajnirane Montenegrine, Vaše nove poruke šaljete sa nove stranice na... dalje »

 

Kultura

U Crnoj Gori postoji veliki broj organizacija i institucija čija je djelatnost direktno vezana za područje kulture. Postoje institucije koje se bave tim poslovima na državnom nivou i one koje su zadužene za kulturna dešavanja na lokalnom... dalje »

 

Regionalna i međunarodna saradnja

Shvatajući značaj prezentovanja kulture, skoro sve zemlje u svijetu imaju svoje organizacije i niz raznih fondacija iz oblasti kulture koje imaju za cilj da sačuvaju i njeguju svoju kulturu i da je na pravilan način prezentuju drugima. ... dalje »

 

Turizam

U novije vrijeme sve je više kvalitetnih sajtova koji svoje sadržaje posvećuju popularizaciji turističkih potencijala Crne Gore. To je od posebnog značaja  uzimajući u obzir da je turizam proglašen kao jedna od prioritetnih privrednih... dalje »

 

Ekologija

Uvažavajući značaj ove oblasti za normalan razvoj jednog društva, a pogotovo uzimajući u obzir da je Crna Gora ekološka država postavili smo i ovu kategoriju u kojoj će se u buduće naći linkovi do sajtova onih organizacija bilo vladinih... dalje »

 

Crnogorska dijaspora

Crnogorska dijaspora je jako brojna i prisutna na svim kontinentima. Većina udruženja naše dijaspore imaju već napravljene sajtove na kojima se prikazuju sadržaji koji se odnose na njihov život i rad, a preko tih sajtova mogu se ostvariti... dalje »

 

Nevladine organizacije

U ovoj kategoriji se nalaze linkovi do raznih nevladinih organizacija, koje imaju razna polja djelovanja a u dosadašnjem periodu su pokazala znatne aktivnosti u okviru nevladinog sektora.   NVO “Infomont” Centar za gradjansko obrazovanje Mreža... dalje »

 

Crnogorski mediji

U ovoj kategoriji se nalaze linkovi do sajtova na kojima se nalaze predstavljeni razni crnogorski mediji. Zastupljeni su i štampani mediji koji imaju svoje internet izdanje, a nalaze se linkovi i do sajtova nekih televizijskih kuća, kao i... dalje »

 

Linkovi – razni

U ovoj kategoriji se nalaze linkovi do raznih sajtova koje nije moguće svrstati u neku od prethodnih grupa, a čiji urednici su izrazili želju da se njihov link nađe na našem sajtu, najčešće na osnovu razmjene linkova.   www.mojaavantura.com www.dalekoodposla.com www.crckarije.com www.businesspeople.me www.crnogorskisuveniri.com www.vapor.me www.memreza.com www.forum.me www.mojstomatolog.net www.servisicg.com www.mnet.me www.guzva.me http://golubbpvniksic.com www.zupaniksicka.me www.montenegro-philately.blogspot.com

 
 
 
 

Kalendar

January 2010
M T W T F S S
    Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031