Afera Nova godina na YouTube kanalu Platform081


Mlada ekipa Platform081 nakon više od dvadeset projekata koje su uživo prenosili na YouTube kanalu, 31. decembra u 20 sati realizuje novogodišnji program simboličnog naziva Afera Nova godina.

Zbog epidemiološke situacije publika će višesatni zabavni program moći da prati putem prenosa uživo preko linka na YouTube kanalu i Facebook stranici organizacije Platform081, što do sada niko u regionu nije radio.

Koncept programa zasnovan je na aktuelnim temama, kako edukativnog a umjetničkog, tako duhovitog i zabavnog karaktera. Ideja sadržaja za osnov uzima karakter našeg mentaliteta, baveći se ozbiljnim i modernim problemima i situacijama na komičan način.

U toku večeri će se publici raznim izazovima, maštovitim rebusima i pitalicama, i kroz zanimljivu multimedijalnu komunikaciju, uprkos tome što se Nova godina prvi put proslavlja bez većih okupljanja, ujedno omogućiti i međusobna interakcija i interakcija sa učesnicima našeg događaja. Direktnim uključenjima gledalaca putem društvenih i mobilnih mreža Afera Nova godina će se potruditi da i pored situacije u kojoj se svi nalazimo osjetimo duh zajedništva.

Višesatni zabavni program je podijeljen u nekoliko segmenata koji će međusobno preplitati: performans, talk-show, skečevi.. Svojim učešćem program su podržale i brojne javne ličnosti sa crnogorske scene. Za muzički dio programa zadužen je bend Kuhinjazz koji čine: Enes Tahirović, Slaven Ljuljić, Martin Đorđević, Dejan Ljujić i Stefan Pavićević a nastupiće i Sanja Raičković, Maša Vujadinović i Sara Jovović. Platform081 je multimedijalna platforma koja se bavi osmišljavanjem i realizacijom raznovrsnih  događaja iz oblasti umjetnosti i kulture i polako ali sigurno postaje mjesto susreta i stvaranja novih kreativnih industrija. Do sada su za Platform081 nastupali AudioStorm na krovu KICa Budo Tomović, Artem Brovko u Barskoj marini, Necke na tvrđavi Mogren, Gilerz na Stadionu pod Goricom, Rudolf na Biogradskom jezeru, Džanum na jezeru Krupac, Vrpca kod Spomenika Partizanu borcu i mnogi drugi čiji se nastupi mogu vidjeti na YouTube kanalu Platform081.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


three + eight =