Bratstvo Milović iz Banjana – Zvanični sajt bratstva

 

 

Bratstvo Milović iz Banjana kod Nikšića napravilo je svoj sajt na kojem se nalaze svi podaci koji se odnose na ovo bratstvo. Preko sajta je ostvarena dobra komunikacija sa članovima bratstva koji su davno odselili iz rodnog kraja pa se na taj način kompletira sajt sa tačnim podacima i vrši se redovno ažuriranje postojećih.

Sajt može biti primjer i za ostala bratstva kako mogu na vrlo jednostavan način uz korišćenje savremenih sredstava komunikacije da srede podatke o svom bratstvu.

Kliknite na link kako bi otvorili sajt bratstva Milovića.

LINK

3 Comments

  1. Milan Milovic
    Dragi moji rodjaci,ja sam od Milovic pored Pljevalja-C.Gora,tacnije selo Poblace-zaseok Kreca.Moj djed se zove Stefo,a pradjed Jovo-Jovan Milovic.Zamolio bih vas ako iko zna iz kog kraja moji Milovici su naselili ovo podrucije oko Pljevalja,molio bih vas najlepse da me informisete na moj e-MAIL ADRESU : milovicmilan4@gmail.com ! ! ! Ja imam jednu informaciju da Milovici oko Pljevalja poticu nedje iz Niksica i to da su dosla dva brata Jovo,a ciji su preci uzeli prezime JOVANOVIC,i drugi brat MILO,cije je prezime nastalo Milovic (obe familije tj. i JOVANOVICI i MILOVICI slave istu slavu DjURDjEVDAN) i dan-danas te 2 familije u Pljevaljskoj opstini se uvazavaju i postuju kao najveci rod-rodjeni ! ! ! Ako iko ima vise informacija,bio bi vecno zahvalan da mi iste te prosledite.TAKODJE VOLEO BIH DA KONTAKTIRAM SA MILOVICIMA SIROM SVETA DA RAZMENJUJEMO INFO A I BRATE,DA SE DRUZIMO :))))Veliki pozdrav od Milana iz Beograda !

    Одговори

  2. Pozdrav bratstvu Milovica. Voleo bi da znam nesto vise o svom poreklu i porodicnom stablu. Moji poreklom vode iz Andrijevice pradeda mi se zvao Djordje Milovic(dobitnik medalje Obilica na Mojkovcu), a deda Velicko. Do 1999 ziveli smo u Djakovici (Metohija) da bi se nakon rata odselili za Kraljevo. Srdačan pozdrav

  3. Svaka čast moje drage komsije Milovići, ovo je za svaku pohvalu. Dobro bi bilo da negdje napravite skup bratstvenika kao sto su Erakovići napravili. Ovo je moja dobronamjerna sugestija.
    S postovanjem

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


16 + 2 =