Budva – Novogodišnji javni čas polaznika edukativno-kreativnih radionica


Uz pridržavanje svih propisanih mjera, Novogodišnji javni čas će se održati u neđelju. 26. decembra u 18 sati u sali 3 Cadmus Cineplexa.

U programu će učestvovati polaznici radionica ,,Mala škola medija Iliroteka”, ,,Škola filma za srednjoškolce Kadmosineast” i ,,Filmsko i dramsko pismo”, koje već četvrtu godinu zaredom vodi Miloš Boreta, diplomirani dramaturg.

Polaznici ,,Male škole medija Iliroteka”, uzrasta od osam do trinaest godina, na zanimljiv, interaktivan i moderan način, uz upotrebu savremene tehnologije, stiču znanje o filmu, televiziji i radiju. Za srednjoškolce koji su zaljubljenici u film i žele da o njemu misle na drugačiji način, kroz kritičku i kreativnu analizu, učeći o istoriji i nastanku filma, žanrovima i osnovnim elementima filmskog jezika i izraza, organizovana je ,,Škola filma Kadmosineast”, dok je projekat ,,Filmsko i dramsko pismo” namijenjen đeci i mladima koji žele da na krajnje praktičan način zavire u svijet pisanja za pozorište, film i srodne medije, a sva druženja sadrže video projekcije i vježbanja uz kratak teorijski uvod.

U neđelju će na dinamičnom i nezaboravnom ,,Novogodišnjem javnom času” učesnici predstaviti dio onoga što su radili i naučili tokom prethodna četiri mjeseca, koliko je trajao predviđeni ciklus radionica.

Broj mjesta u publici je ograničen, a rezervacije možete obaviti pozivom ili slanjem poruke na: 033 688 888 ili 068 017 240

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


eleven + 7 =