Centar za kulturu Tivat – Muzičko poetsko veče “Naše veče” Ivana Bosiljčića


MUZIČKO POETSKO VEČE
“NAŠE VEČE”
IVAN BOSILJČIĆ

    U četvrtak 03.08.2023. godine sa početkom u 21.00 h na ljetnjoj pozornici  Centra za kulturu Tivat u sklopu 18 Feastivala mediteranskog teatra PURGATORIJE 2023 biće izvedeno muzičko poetsko veče “NAŠE VEČE”  Ivana Bosiljčića.

  Muzičko, umjetničko i poetsko veče održaće Ivan Bosiljičić. Pozirišni i filmski glumac, a pored bogate televizijske i filmske i pozorišne karijere, sa velikim uspjehom i velikom radošću, predstavlja svoje autorske projekte, misli i ideje svim ljubiteljima profinjene umjetnosti, muzike i poezije.

 Ova muzička predstava je iskrena glumačka ispovijest koju publika pozdravlja dugim stojećim aplauzima. Jedini način da se uvjerite zašto su reakcije publike ovako burne je da to sami doživite. Program muzičko- poetske večeri podrazumijeva kombinaciju različitih umejtničkih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas. Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih domaćih i stranih pjesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića u pratnji vrhunskih muzičara čine da ovo muzičko poetsko veče nosi uzbuđenje dramske predstave i muzički kvalitet koncerta. Forma koja je posebna i rijetko viđena na našim prostorima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


one × 4 =