Centar za kulturu Tivat – Pozorišna predstava “Sumnjivo lice”

 

 Predstava  SUMNJIVO LICE, Okret teatra iz Beograda u saradnji sa Centrom za kulturu Tivat, biće odigrana 18.05.2018.  u sali upravne zgrade Porto Montenegra, sa početkom u 20:30 časova.

     Uloge tumače: Marko Nikolić, Danijela Tanasković, Marija Ćeranić, Nikola Krneta, Milan Vranešević.

   Predstava je rađena po jednom od najpoznatijih djela Branislava Nušića.

      „Na duhovit, zanimljiv i lepršav način, uz kreativno osmišljenu scenografiju i kvalitetnu muziku, glumci će oživjeti živopisne likove kojima je Nušić opisao stanje u društvu, ali i ismijao loše karakterne osobine ljudi, koje su univerzalne i prisutne u svakom vremenu. Predstava je namjenjena kako učenicima osnovnih i srednjih škola, tako i starijim građanima”, kaže se u najavi predstave.

Cijena ulaznice je 5 eura.

     OKRET TEATAR je pozorišna trupa osnovana 2012. godine u Beogradu sa željom da svojim predstavama djeci i mladim ljudima približi svijet lektire.
Trupu čine diplomirani glumci sa iskustvom stečenim kroz brojne ostvarene uloge u beogradskim pozorištima „Boško Buha”, „Pozorište na Terazijama”, „Jugoslovensko dramsko pozorište”, „Narodno pozorište”, „Madlenianum”, kao i u televizijskim igranim serijama, dječijim televizijskim programima i igranim filmovima.