Društvo Crnogoraca i prijatelja Crne Gore Koprivničko-križevačke županije „Budva“ u pośeti Crnoj Gori

 

 

SAVEZ CRNOGORACA HRVATSKE

DRUŠTVO CRNOGORACA I PRIJATELJA CRNE GORE
KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE „BUDVA“ KOPRIVNICA

 

Društvo Crnogoraca i prijatelja Crne Gore Koprivničko-križevačke županije “Budva” iz Koprivnice organizuje trodnevnu posjetu Crnoj Gori. Dana 6. 10. 2018. godine, Društvo će imati prijem u prostorijama Službe predsjednika Opštine Tivat u 10,30 sati, a Udruga prijatelja kulture „Vlado Dolenec“ Koprivnički Bregi  nastupiće sa početkom u 11,30 sati u koncentrnoj Sali Muzičke škole u Tivtu. Violinistkinja Tara Knežević prva đevojka sa ovih prostora koja je bila u NASINOJ ljetnjoj školi sviraće nekoliko kompozicija na violini.

 Program će biti ponovljen u Nikšiću u Osnovnoj školi „Milija Nikčević“ Kličevo u poneđeljak 8.10.2018. godine sa početkom u 9,00 sati.

Osim nastupa predviđen je obilazak svih gradova na primorju, a u središnjem dijelu, Društvo će pośetiti Nikšić, Manastir Ostrog, Cetinje i Podgoricu. 

Udruga prijatelja kulture „Vlado Dolenec“ Koprivnički Bregi je u dosadašnjem periodu u više navrata učestvovala u raznim kultrnim događajima koje je Društvo organizovalo u Koprivnici i Bakovčici, izvodeći crnogorsku himnu i crnogorske pjesme. U znak zahvalnosti, Društvo Crnogoraca i prijatelja Crne Gore Koprivničko-križevačke županije “Budva” iz Koprivnice im je organizovalo ovu pośetu Crnoj Gori i nastupe u Tivtu i Nikšiću, kazao je Radovan Knežević, predśednik Društva.

Foto: sh.wikipedia.org