Dušica Labović – Tajna jednog mosta

 

 

 

U izdanju Novinarsko izdavačkog preduzeća ART-PRESS iz Budve, iz štampe se pojavila knjiga  TAJNA JEDNOG MOSTA, autorke DUŠICE LABOVIĆ iz Budve, koja poslednjih godina živi i stvara u Rusiji. Ovo je njena druga knjiga, nakon što je prošle godine, sa romanom ENSO, pobudila veliku pažnju čitalaca u Crnoj Gori.

Riječ je o veoma talentovanoj spisateljici o kojoj će se tek čuti, kazao je  u ime izdavača, direktor ART-PRESS-a Ranko Pavićević, ističući zadovoljstvo, što je riječ o kvalitetnoj knjizi, koja ni jednog čitaoca, neće ostaviti ravnodušnim.

Dušica Labović je rođena u Budvi, gdje je završila gimnaziju. Znanje diplomiranog profesora filozofije, stekla je 2006. godine, na Filozofskom fakultetu u Nikšiću. Nakon završetka studija, aktivno izučava drevnu filozofiju Istoka i Zapada, tragajući za jednom – univerzalnom filozofijom svijeta.  Od 2008. godine, živi i stvara u Moskvi, istakao je u ime izdavača Pavićević.

Od samog rođenja, naše srce je ispunjeno maštom i energijom, toliko neobičnom, da nam se čini, da možemo sagraditi mostove i gradove. Ali, malo je onih, koji zaista mogu otkriti tajnu i suštinu tih istih mostova i gradova. Zato je potrebno preći put dug kao život, transformišući se na svakom koraku, učiniti sebi suštinu, prihvatiti i biti zahvalan na dragocjenim mrvicama mudrosti, koje nam na raskrsnicama izabranih puteva, poklanja sudbina. Ipak, ova priča nam govori o nečemu sasvim novom, o nečemu sasvim drugačijem i prihvatljivijem, a opet, o onom što smo, nakon djetinjstva zaboravili: “Slušaj svoje srce. Jedino tada, na putu ka ostvarenju sna, ne mogu postojati nikakve prepreke”, kazala je u  predgovoru  knjige TAJNA JEDNOG MOSTA, autorke Dušice Labović, psiholog Evelina Poljakova iz Moskve.

Knjigu u tiražu od 500 primjeraka, štampao je novosadski ARTPRINT.   Nalazi se u svim gradksim knižarama u Crnoj Gori, a njena promocija, očekuje se uskoro u Budvi i Podgorici, saopštio je izdavač knjige, budvanski ART-PRESS.