3.DAN FIAT-a, srijeda 11.9.2019Treći dan FIAT-a proteći će u znaku hrvatske pozorišne predstave “Sve je u novcu” u režiji Borisa Bakala, koji je istovremeno prevodilac i izvođač. Biće izvedena u 20 časova u dvorištu Kuslevove kuće. Koautori predstave su rediteljka i performerka  Elena Husu, plesačica i performerka je Daša Grgić, performer Manuel Buttus, glumac i performer Adriano Girardi, dok je tehnički dio uradio Saša Bogojević.

Ova cinična komedija bazira se na stvarnim osobama, stvarnim događajima, istinitim pričama, provjerljivim bankovnim i finansijskim podacima te na stvarnom stanju globalne ekonomije – sve primjenjivo na svakoga od nas.

U okviru filmskog programa FIAT-a u “Kolektoru” (zgradi nekadašnje fabrike Titex) u 22 časa, biće održana projekcija filma “Metropolis” u režiji Frica Langa.

U ponoć, u dvorištu Kuslevove kuće, nastupiće FM Mirda – klasično radijsko žanrovsko pretumbavanje u ključu Geschmackssache/ It’s a matter of taste / Pitanje je ukusa ili jednostavnim foršpanom rečeno – More of Everything 4 Everybody, s pregrštom muzičkih bisera koji ne priznaju vremensku distancu.

Ulaz za sve programe Festivala je slobodan.

Ne zaboravite da posjetite i profile FIAT-a na društvenim mrežama, a za detaljnije informacije tu je svakako i oficijelna web stranica www.fiat-montenegro.org