Audiciju za Music Academy of the West Ljetnju školu i festival 2014

 

Konkurs za Santa Barbaru

 
 
 

Jedna od najprestižnijih ljetnjih škola na svijetu Music Academy of the West, u saradnji sa KotorArt – om  i Odborom za gradove pobratime Santa Barbare i Kotora, objavljuje poziv na audiciju za Music Academy of the West Ljetnju školu i festival 2014.

Audicija će se održati u Kotoru, 12. februara 2014. Godine i otvorena je  za sve muzičare  od 18 do 34 godina koji sviraju na gudačkim i duvačkim instrumentima.

MAW Ljetnja škola je intenzivni osmonedjeljni program u kojem mladi muzičari imaju priliku da se usavrše kroz individualne časove sa gostujućim profesorima, kao i brojne nastupe sa kamernim sastavima i orkestrom. Ljetnja škola se održava u Santa Barbari, Kalifornija, SAD, od 16. juna do 9. avgusta 2014. godine.

Uspješno položena audicija garantuje punu stipendiju Akademije, koja pokriva školarinu, hranu i smještaj. Takođe, Odbor za gradove pobratime Santa Barbare i Kotora pokriva troškove avionske karte za izabrane kandidate.

Prijava za audiciju se vrši na zvaničnom sajtu Music Academy of the West (www.musicacademy.org) i plaća se 75$, a rok za prijavu je 15. januar 2014. godine.
Aplikantima iz regiona kojima je potrebna finansijska pomoć u pokrivanju troškova za prijavu, može biti omogućena refundacija dijela troškova po dolasku u Kotor (prijave na dbdm@kotorart.me).

Za više informacija o Ljetnjoj školi i prijavi na audicije, budite slobodni da se obratite Tiffany DeVries sa Music Academy of the West, na admissions@musicacademy.org.

Za pitanja o audiciji i prijavu za refundaciju dijela troškova, obratite se timu KotorArt-a, na dbdm@kotorart.me ili telefon +382 69 967 697

Radujemo se susretu u Kotoru!

PR SLUŽBA MEĐUNARODNOG FESTIVALA KOTOR ART