“Barski đir” – Nova manifestacija TO Bar


Turistička organizacija Opštine Bar ovog ljeta predstavlja novu manifestaciju u kalendaru događanja pod nazivom  “Barski đir”. Period održavanja je od 26.07.2021.do 22.08.2021, a u okviru manifestacije biće održani brojni koncerti, radionice za djecu i odrasle, izložbe, predstavljena bogata izlagačko-prodajna ponuda, gastronomski užici i brojni drugi sadržaji koji će na  mjesec dana pretvoriti Bar u jedinstvenu festivalsku pozornicu.

Prvu nedjelju program će obilježiti nastup KIC Pop hora, kulturno umjetničkih društava, defile gradske muzike Budva, ali i bazar lokalnih proizvoda, časovi joge na našim plažama, aqua gimnastika, nagradni kviz na plažama i mnoge druge aktivnosti. Program će se realizovati u svim turističkim mjestima naše opštine i pružiće nezaboravno iskustvo kako našim građanima tako i turistima koji su na ljetovanju u Baru.

Program manifestacije se može pronaći na websajtu www.barskidjir.bar.travel ali isto tako i na društvenim mrežama TO Bar i u turističko informativnim biroima.

Kao i na svim manifestacijama TO Bar ulaz je slobodan, a poštovanje mjera za sprečavanje širenja virusa COVID 19 je obavezno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


9 + 11 =