Bečići – Zajednička izložba slika iz fundusa galerije QUEEN

 

 

U galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, u utorak, 20. juna u 20 sati, biće otvorena velika zajednička izložba slika, 30 poznatih umjetnika iz Crne Gore i svijeta, čiji je organizator NIP ART PRESS iz Budve.

Riječ je o jedinstvenoj izložbi slika, iz fundusa galerije QUEEN, čiji su autori, poznati stvaraoci, koji su proteklih deset godina izlagali u ovoj renomiranoj galeriji, ili stvarali u okviru brojnih medjunarodnih likovnih kolonija, koje su organizovane u ovom, poznatom bečićkom hotelu.

Kako je saopšteno iz ART PRESS-a, ljubitelji  umjetnosti, biće u prilici, da vide djela: Filipa Jankovića, Cvetka Lainovića, Mikija Radulovića, Slobodana Slovinića, Naoda Zorića, Nikice Raičevića, Miša Vemića, Milene Jovović, Milutina Obradovića, Beke Masličić, Nikole Radovića, Angeline Janjušević,  i drugih iz Crne Gore, Draga Dedića i Nikole Kovačevića iz Pariza (Francuska), Ksenije Abakumove iz Rusije,  Željka Djurovića, Aleksandra Cvetkovića, Nikole Žigona,  Nebojše Djuranovića, Bojana Otaševića, Danice Baste, Momira Kneževića i drugih iz Srbije, Igora Modrića iz Zagreba (Hrvatska), kao i poznatih autora iz Makedonije, Litvanije, Njemačke, Bugarske i Turske.

Zajedničku izložbu radova 30 slikara iz Crne Gore i svijeta, koja će biti otvorena narednih dva mjeseca, otvoriće, rukovodilac galerije, novinar i publicista  Ranko Pavićević.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


seven + eleven =