Budva – Izložba slika dvadeset pet autoraU organizaciji  NIP ART PRESS  IZ Budve, u galeriji budvannskog hotela ADRIA,  u subotu, 22. juna 2019. godine, u 21 sat, biće otvorena zajednička izložba slika dvadeset pet autora iz zemlje i svijeta, iz fonda galerije ovog hotela.

Ljubitelji umjetnosti i brojni gosti, biće u prilici da vide brojna umjetnička djela poznatih slikara, rađenih u tehnici akrilik i ulje na platnu, čiji su autori: FILIP JANKOVIĆ, VOJO TATAR, LJUBO BRAJOVIĆ, CVETKO LAINOVIĆ, MIKI RADULOVIĆ, NAOD ZORIĆ, NIKICA RAIČEVIĆ, MIŠO VEMIĆ, MILICA BABIĆ i MILUTIN OBRADOVIĆ iz Crne Gore, KATARINA ĐORĐEVIĆ,  ZDRAVKO MANDIĆ, ALEKSANDAR CVETKOVIĆ I DANICA BASTA iz Srbije, GOCE BOŽURSKI, NATAŠA PETEJČUK I ALEKSANDAR FILEV iz Makedonije, MIRIJANA SAVOVA iz Bugarske, KSENIJA ABAKUMOVA  iz Rusije, DIJANA RADOKIJA iz Litvanije, ETHEM BAJMAK  iz Turske, ŽELJANA PAVIĆA iz Hrvatske  i drugih, saopštio je rukovodilac galerije, novinar i publicista RANKO PAVIĆEVIĆ.

Velika izložba slika, dvadeset pet autora u galeriji hotela ADRIA u Budvi, biće otvorena do kraja avgusta, saopšteno je iz budanskog ART PRESS-a,