Budva – Izložba slika poznatih majstora

Velikom izložbom dvadeset poznatih slikara iz zemlje i svijeta, u srijedu, 10. aprila 2019. godine, u 20 sati, u galeriji hotela ADRIA u Budvi, počeće ovogodišnja likovna sezona, u organizaciji NIP ART PRESS iz Budve.

Ljubitelji umjetnosti i brojni gosti, biće u prilici da vide djela poznatih majstora slikarstvva, kao što su: FILIP JANKOVIĆ, VOJO TATAR, CVETKO LAINOVIĆ, MIKI RADULOVIĆ, SLOBODAN SLOVINIĆ, NIKICA RAIČEVIĆ, MIŠO VEMIĆ, LJUBO BRAJOVIĆ iz Crne Gore, JELENA ŠALINIĆ, ALEKSANDAR CVETKOVIĆ, DANICA BASTA I KATARINA DJORDJEVIĆ iz Srije.

Na zajedničkoj izložbi, naći će se i djela: GOCA BOŽURSKOG, NATAŠE PETEJČUK i ALEKSANDRA FILEVA iz Makedonije, MIRIJANE SAVOVE iz Bugarske, KSENIJE ABAKUMOVE iz Rusije, DIJANE RADOKIJE iz Litvanije, JELENE GLOGOVAC iz Republike Srpske i ŽELJANA PAVIĆA iz Hrvatske, sapštio je rukovodilac galerije, novinar i publicista RANKO PAVIĆEVIĆ. 

Veliku izložbu slika u galeriji hotela ADRIA u Budvi, otvoriće, potpredsjednik Opštine Budva VLADIMIR BULATOVIĆ, a biće otvorena, do 10. maja, saopšteno je od strane organizatora, budvanskog ART PRESS-a.