Budva – Nastup mladih pjesnika Budve


                            MLADI PJESNICI POČINJU SEZONU 

U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u četvrtak, 24. juna u 20 i 30 sati, u press centru budvanskog hotela  TRE CANNE, počeće ovogodišnja sezona kulturnih manifestacija.

Sezona će početi, tradicionalnim nastupom mladih pjesnika Budve, a stihove će govoriti: DARKO FERŠ, KRSTO STEVOVIĆ, DANIJELA JOKIĆ, BRANKO ŽERAJIĆ  i MILOŠ BORETA, koji će biti  ii moderator večeri.

                             STOTINU KNJIGA ZA HOTELSKU BIBLIOTEKU

Povodom početka ovogodišnjih kulturnih dogadjaja u hotelu TRE CANNE u Budvi, predsjednik Udruženja književnika Crne Gore NOVICA DJURIĆ, pokloniće hotelskoj biblioteci 100 knjiga, članova ovog Udruženja, kako bi se značajno oobogatio fond biblioteke, čiji je osnivač, novinar i publicista RANKO PAVIĆEVIĆ iz Budve.

Drago mi je, što ćemo ovogodišnju sezonu kulture nakon duze pauze izazvane pandemijom, početi tradicionalnim nastupom mladih pjesnika Budve, a posebno me raduje, što će fond naše hotelske biblioteke, postati bogatiji za 100 novih knjiga, koje će kao poklon Udruženja književnika Crne Gore (UKCG), urućiti, predsjednik ovog Udruženja, poznati pisac i novinar NOVICA DJURIĆ, kazao je organizator kulturnih dogadjaja u hotelu TRE CANNE u Budvi, novinar i publicista RANKO PAVIĆEVIć, a prenosi budvanski ART PRESS.               

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


nineteen − two =