Budva – Novogodišnja izložba slika


U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u galaeriji budvanskog hotela ADRIA, u srijedu, 18. decembra 2019. godine, u 20 sati, biće otvorena Novogodišnja izložba slika, na kojoj će biti predstavljeni radovi dvadeset poznatih akademskih slikara iz zemlje i svijeta.

Kako je saopštio rukovodilac galerije, novinar i publicista RANKO PAVIĆEVIĆ, ljubitelji umjetnosti, gradjani i veliki broj gostiju, koji će u hotelu i Budvi boraviti tokom novogodišnjah praznika, biće u prilici da vide slike: Cvetka Lainovića, Voja Tatara, Filipa Jankovića, Mikija Radulovića, Vesne Sušić, Milice Babić, Miša Vemića, Nikice Raičevića, i Rada Vujačića iz Crne Gore, Zorana Krulja, Luke Dedića, Zdravka Mandića, Željka Djurovića  i Olge Djordjević iz Srbije, Biljane Vasiljeve iz Makedonije, Ksenije Abakumove iz Rusije, Dijane Radokije iz Litvanije, Sonje Djurović iz  Bosne i Hercegovine, Željana Pavića iz Hrvatske i Ethema Bajmaka iz Turske.

Slike koje će biti izložene na novogodišnjoj izložbi su iz bogatog fonda hotela ADRIA, koji je odavno postao omiljeno mjesto za poznate  umjetnike iz zemlje i svijeta, a posjetioci hotela, biće u prilici da uživaju u bogatstvu različitih poetika i rukopisima poznatih autora, kazao je Ranko Pavićević. Najredovniji posjetilac izložbi u galeriji hotela ADRIA tokom ove godine, od strane uprave hotela i organizatora izložbi NIP ART PRESS, dobiće kao nagradu, vrijednu umjetničku sliku, tokom otvaranja novogodišnje izložbe slike, koja će trajati do kraja januara iiduće godine.   


                    

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


sixteen − 4 =