Budva – Predstavljanje knjige Martine Kosec i Sanele Grazie

 

 

U Narodnoj biblioteci Budve, u petak, 19.oktobra 2018. godine, sa početkom u 17 sati biće predstavljena knjiga autorki Martine Kosec i Sanele Grazie „Čarobna mrežaonica paučića Vida“ (Radna crtančica za djecu i odrasle).

Knjiga je namijenjena djeci i dečijim pomagačima, nastavnicima likovnog, psiholozima, pedagozima  ali i svima koje zanima ovakav kreativan način rada sa djecom.

Predstavljanje “Čarobne mrežaonice paučića Vida” u Narodnoj biblioteci Budve dio je programa III Međunarodne konferencije Fraktalnog crteža – Fractal drawing – INTEGRACIJA. U ime organizatora konferencije na promociji će se najprije obratiti Gordana Ražnatović, predstavnica Metode fraktalnog crteža za Crnu Goru, a knjigu će predstaviti autorka Martina Kosec koja je predstavnica Metode fraktalnog crteža za Hrvatsku. Moderatorka je Stanka Stanojević.

Nakon prezentacije knjige, u 18 sati u čitaoničkom prostoru Biblioteke Martina Kosec će održati radionicu fraktalnog crteža sa budvanskim osnovcima, a poželjno je da radionici prisustvuju i njihovi roditelji. U isto vrijeme u Klubu mladih Budva ove radionice za srednjoškolce vodiće drugi predavači. Materijal, bojice i papir obezbijediće organizator.