Budva – Zajednička izložba slika “Umjetnosti s ljubavlju”

 

 

U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u galeriji hotela ADRIA u Budvi, u petak, 22. juna 2018. godine, u 20 sati, biće otvorena zajednička izložba slika, 33 poznata autora iz zemlje i svijeta, pod nazivom “Umjetnosti s ljubavlju”.

Ljubitelji umjetnodti biće u prilici, da vide i uživaju u djelima majstora kičice, kao što su: Filip Janković, Vojo Tatar, Cvetko Lainović, Bato Brajović, Miki Radulović, Slobodan Slovinić, Nikica – Daco Raičević, Mišo Vemić, Drago Dedić, Naod Zorić, Nataša Petejčuk, Todor Živaljević – Velički,… iz Crne Gore, Danica Basta, Momir Knežević, Vladan Terzić, Katarina Djordjević, Zdravko Mandić, Nikola Žigon, iz Srbije, Goce Božurski i Aleksandar Filev iz Makedonije, Zdravko Modrić iz Hrvatske, Ksenija Abakumova iz Rusije i drugi, saopštio je organizator izložbe, novinar i publicista Ranko Pavićević.

Zajedničku i jedinstvenu  izložbu slika, 33 autora u galeriji hotela ADRIA u Budvi, otvoriće, Lucija Djurašković, istoričarka umjetnosti i direktorica JU Muzeji i galerije u Budvi, saopšteno je iz budvanskog ART PRESS-a.