Centar za kulturu Tivat – Nove nagrade za predstavu “Jami district”

 

 

 

Pozorišna predstava “Jami district” nastavlja da osvaja nagrade na pozorišnim festivalima u regionu.

“Jami district”, predstava u režiji Kokana Mladenovića, po tekstu Milene Bogavac, rađena u koprodukciji Bitef teatra iz Beograda, Centra za kulturu Tivat, Asocijacije “Maszk” iz Segedina i Think Tank studia iz Novog Sada, apsolutni je pobjednik ovogodišnjeg Festivala prvoizvedenih predstava u Aleksincu, i po mišljenju publike i stručnog žirija.

Pozorišnoj predstavi “Jami district” pripale su slijedeće nagrade:

  • Nagrada „Olga Ivanović“ za najbolju glumicu dodjeljuje se ravnopravno Isidori Simijonović, Nini Nešković i Vanji Nenadić za uloge u predstavi „Jami distrikt“, Milene Bogavac, u režiji Kokana Mladenovića, produkcija Bitef teatar Beograd, Centar za kulturu Tivat, Asocijacija „Mask“ Segedin i Think Tank Studio Novi Sad.

  • Nagrada za najbolju režiju dodjeljuje se Kokanu Mladenoviću za režiju predstave „Jami distrikt“, produkcija Bitef teatar Beograd, Centar za kulturu Tivat, Asocijacija „Mask“ Segedin i Think Tank Studio Novi Sad.

  • Nagrada za najbolju predstavu dodjeljuje se predstavi „Jami distrikt“, produkcija Bitef teatar Beograd, Centar za kulturu Tivat, Asocijacija „Mask“ Segedin i Think Tank Studio Novi Sad.

  • Nagrada „Slobodan Selenić“ za najbolji tekst dodjeljuje se Mileni Bogavac za tekst predstave „Jami distrikt“, produkcija Bitef teatar Beograd, Centar za kulturu Tivat, Asocijacija „Mask“ Segedin i Think Tank Studio Novi Sad. 

Stručni žiri je bio u sastavu Milivoje Mlađenović, predśednik, Slobodan Savić i Goran Ibrajter.

ODLUKE

Nagrada „Dušan Duka Jovanović“ za najbolju mladu glumicu dodeljuje se Nataši Stanković za ulogu u predstavi „U čije ime“, Aleksandra Mihailovića, u režiji Milana Karadžića, produkcija Narodno pozorište Niš.

Nagrada za najboljeg glumca dodeljuje se Aleksandru Marinkoviću za ulogu u predstavi „U čije ime“, Aleksandra Mihailovića, u režiji Milana Karadžića, produkcija Narodno pozorište Niš.

Nagrada „Olga Ivanović“ za najbolju glumicu dodeljuje se ravnopravno Isidori Simijonović, Nini Nešković i Vanji Nenadić za uloge u predstavi „Jami distrikt“, Milene Bogavac, u režiji Kokana Mladenovića, produkcija Bitef teatar Beograd, Centar za kulturu Tivat, Asocijacija „Mask“ Segedin i Think Tank Studio Novi Sad.

Nagrada za najbolju režiju dodeljuje se Kokanu Mladenoviću za režiju predstave „Jami distrikt“, produkcija Bitef teatar Beograd, Centar za kulturu Tivat, Asocijacija „Mask“ Segedin i Think Tank Studio Novi Sad.

Nagrada za najbolju predstavu dodeljuje se predstavi „Jami distrikt“, produkcija Bitef teatar Beograd, Centar za kulturu Tivat, Asocijacija „Mask“ Segedin i Think Tank Studio Novi Sad.

Nagrada „Slobodan Selenić“ za najbolji tekst dodeljuje se Mileni Bogavac za tekst predstave „Jami distrikt“, produkcija Bitef teatar Beograd, Centar za kulturu Tivat, Asocijacija „Mask“ Segedin i Think Tank Studio Novi Sad.