Centar za kulturu Tivat – predstava “Balkanski seks i grad”

          U četvrtak 15.08.2019.  sa početkom u 21:30h na Ljetnjoj pozornici u Tivtu, biće izvedena predstava “Balkanski seks i grad”, za koju je tekst i režiju uradio Stanko Holcer.

 U predstavi igraju: Ana Ćuk (Katarina Korša), Jovana Jelovac Cavnić, i Marko Dolaš.

 Komedija „Balkanski sex & grad: Čipka & Čokolada“ osmišljena je kao “SEX i GRAD” u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovom scensko-muzičkom izvođenju koje gostuje širom država bivše Jugoslavije. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci.

Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. Sve je začinjeno glazbenim brojevima tj. hitovima iz bivše Jugoslavije. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koja zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.