Centar za kulturu Tivat – Predstava “HOTEL 88”U  subotu  20.07.2019.  na ljetnjoj pozornici  u Tivtu, sa početkom u 21.30h, biće izvedena pozorišna predstava “HOTEL 88”.

  “HOTEL 88” je radjen po motivima teksta “Privatni životi” N. Kauarda,    adaptacija i režija Staše Koprivica. Producent je Ljubomir Dorontić, u saradnji sa hotelom “88 Rooms” u Beogradu, a uloge tumače Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović, Jelisaveta Orašanin i Vladimir Aleksić.

   Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće strasne, ali i urnebesne promene.

   “Hotel 88” je romantična priča koja se odigrava na vrhu hotela “88 Rooms” u Takovskoj ulici, i predstavlja jedinstveni spoj savremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije.