Centar za kulturu Tivat – Predstava “Što me snađe”

 

 

 

U četvrtak 12.07.2018. sa početkom u 21:30h na velikoj  sceni  Ljetnje  pozornice  Tivat će se održati pozorišna predstava “ŠTO ME SNAĐE” GMR PRODUCTION-a iz Beograda.

         Dramski tekst za ovu interaktivnu savremenu komediju, u kojoj se popularna glumica pojavljuje u 12 različitih uloga, potpisuje jedan od najboljih srpskih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, a režija je povjerena proslavljenom glumcu, muzičaru i reditelju Branku Đuriću Đuri. 

      Šarmantna Anđelka omiljena širom EX YU prostora, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. Joka je mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razriješi sama: čitava vojska likova (u kojima se našla) joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu… Ovaj je svijet skrojen tako naopako da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harvija Vajnstina. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno… 

     Prodaja karata na blagajni Ljetnje pozornice u periodu 10-12h i 19-22h , po cijeni od 10 eura.