CNP poručuje – Ostani doma!

Crnogorsko narodno pozorište je, iako prinuđeno da obustavi svoj repertoar, u ovoj situaciji uz svoju publiku i svoju državu Crnu Goru. Pozorišni čin ne postoji bez direktnog odnosa između publike i scene, ali ćemo u danima koji su pred nama pokušati drugim medijima da nadoknadimo građanima naše države nedostatak aktivne pozorišne produkcije.

U saradnji sa Ministarstvom kulture i drugim institucijama kulture objavljivaćemo snimke naših predstava na zajedničkoj online platformi. Višedecenijska bliska saradnja sa Javnim servisom RTCG od sljedeće nedjelje rezultiraće prikazivanjem ekskluzivnih i najznačajnijih projekata CNP na programima RTCG, o čemu će naša javnost biti blagovremeno obaviještena.

Poštujući preporuku Premijera Markovića, poslovni i umjetnički direktori CNP će donirati trećinu svoje plate Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti.

Nacionalni teatar koristi priliku da pozove svoju publiku i građane naše države da sa punim povjerenjem i ozbiljnošću ispoštuju sve preporuke Vlade Crne Gore i  Instituta za javno zdravlje u cilju suzbijanja pandemije korona virusa. Ostani doma!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


twelve + fifteen =