Crnogorski stoner rock bend Emily Rose objavljuje debi album

 

 

Bend Emily Rose nastao je 2014. godine iz velike želje za svirkom i stvaranjem kvalitetne muzike. Muzika koju prave nastala je na uticajima bendova kakvi su: Pink Floyd, Alice in Chains, Led Zeppelin, Kyuss, Jimi Hendrix…

Bend je za dvije godine postojanja imao desetak svirki, a ističu da je najveća bila na Bedem festu prošle godine. Njima, ipak najmilije bile su one u Domu Kulture na Adi Bojani.

Trio Emily Rose čine Ivan Vuksanović (gitara), Luka Bjelica (bas) i Filip Radević (bubanj).  Trio se otisnuo u vode instrumentalnog psihodeličnog bluza, sklopio priču od sedam pjesama i zaokružio je u material koji nosi naziv “The Bahanacius”.

Album “The Bahanacius” je nastao iz džemovanja, koje je potom snimano, najčešće telefonom, da bi kasnije džeminge koji su po njihovom mišljenju zanimljivi, skidali i za nijh pravili aranžamane.

Materijal za album je sniman u studiju Ground Loop, produkciju potpisuje Ivan Pejović. Cover albuma naslikala je Nataša Petejčuk, a za dizajn je zadužen Aleksandar Radević.

Trio Emily Rose - omotAlbum sadrži sedam pjesama:
1. Enter The Void
2. The Bahanacius
3. Shomi
4. Stoner
5. Space
6. Vogurt
7. Output

Sljedeće nedjelje (24. januara) na portalu www.bucanpas.com moći će se besplatno preuzeti debi album odličnog podgoričkog stoner jam tria Emily Rose.

 

Trio Emily Rose - 2