Emotivan i impresivan debi Tamare Pavićević u KIC-u

 

KIC - logo

Da je vjecna Crna Gora

 
 

Podgoričanka, vokalna solistkinja Tamara Pavićević održala je sinoć pred prepunom Dodest-salom prvi solistički koncert, priredivši emotivno i nostalgično veče. Publika je čitav koncert i pjevanje srcem i dušom, pratila burnim aplauzima sa suzama u očima, potpuno se prepustivši pjesmi.

 

Nastup Tamare Pavicevic - 1

 

Svojim suptilnim lirskim sopranom umjetnica je nježno, ali i moćno interpretirala poznate starogradske pjesme i sevdalinke: „Ah, što ćemo ljubav kriti“, „Sejdefu majka buđaše“, „Mlada Jelka ljubi Janka“, „Zajdi zajdi“… Izvanredna muzička pratnja „Atlas benda“ je upotpunila atmosferu, kao i gosti koncerta, mladi talentovani solisti, Anđela Ulićević i Milan Popović učenici podgoričke Srednje ekonomske škole „Mirko Vešović“.

Na kraju koncerta Pavićevićeva je zahvalila KIC-u na ukazanoj prilici da nakon dugogodišnje muzičke pauze predstavi svoj raskošan talenat publici i ostvari muzički san, kako je rekla.

Podśećamo da je Tamara Pavićević rođena u Podgorici gdje je stekla muzičko obrazovanje, a usavršavanje nastavila na Konzervatorijumu za muziku i dramske umjetnosti „Prayner“ u Beču.

 

Nastup Tamare Pavicevic - 2