Festival Oda životu – Ode to Life – Najava programa za 20. i 21. 0. 2017. godine

 

 

 

Danas, 20og septembra, petog dana festivala Oda životu – Ode to Life, održaće se audio vizuelni live painting performans na gornjem spratu Dvorca Petrović, od 19h, na kome će učestvovati umjetnici Andrea Perego (Italija), Jose ViasGranados (Španija) kao i drugi gosti učesnici našeg festivala.

Predstava “Pometnje pitomca Terlesa” pozorišne trupe Alternativna teatarska aktivna kompanija (ATAK), u režiji Zorana Rakočevića i izvodjenju Marka Todorovića, biće izvedena u sali DODEST, KIC-a “Budo Tomović” u 22 sata.

Sociološko kreativna radionica organizacije Transformers (Portugal) slikanje na majicama i radionica plesa – SŠC “Mladost” biće održana u Tivtu, a ista će biti održana i u Dvorištu gimnazije “Slobodan Škerović” u Podgorici, u četvrtak izmedju 11 i 13 sati.

Takođe u četvrtak 21og septembra u 17h će se održati konferencija na temu: Umjetnost i posthumanizam. Kraj imaginacije? Analiza utjecaja znanosti i umjetne inteligencije na umjetnost kao sigularnost ljudskog roda. Anataela Alvareza Garaya (Kolumbija) u sali DODEST.

Poslije toga u 18h uslijediće u izložbenom holu KIC-a “Budo Tomović” izložba dječijih likovnih radova na temu «Mir – Peace» , Wag Children Project-a, gdje će biti predstavljeni radovi djece iz 10 država svijeta.

U saradnji sa TO Tivat na tivatskoj rivi Pine u 18 i 30 biće priredjen likovni performans Andrea Perego.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


seventeen − 9 =