Festival Odakle zovem – Program za neđelju, 30. junZavšnog dana festivala Odakle zovem, Podgorica 2019 u neđelju, 30. juna u 18.00 sati na platou ispred knjižare Karver biće održan program Gdje se voda spaja sa drugom vodom đe će biti promovisana nova knjiga Tanje Bakić posvećena pedesetogodišnjici smrti osnivača Rolling Stonesa, Briana Jonesa. Sa Tanjom Bakić razgovaraće gitarista Rade Amanović.

U 19 sati Vlatko Simunović razgovaraće sa Bojanom Krivokapićem i Milom Masoničićem o književnosti i stvaralaštvu nove, mlade generacije.

U 20.00 biće promovisan novi roman Olje Knežević “Katarina, velika i mala”, dobitnice V.B.Z.-ove nagrade za najbolji neobjavljeni roman. Sa njom će razgovarati Miroslav Minić.

U 22.00 biće promovisan projekat  ŽENSKA KNJIGA POEZIJE u kojem učestvuju Tanja Bakić, Lena Ruth Stefanović, Marija Krivokapić, Jelena Nelević, Ivana Vujović i Varja Đukić.

Sve detaljne informacije  o programu festivala Odakle zovem, Podgorica 2019 i ovogodišnjim učesnicima možete naći na sajtu festivala www.odaklezovem.net, www.vranacprice.me, kao i na zvaničnoj Face book stranici festivala www.facebook.com/Odakle-zovem-Podgorica-2019