Festival Odakle zovem – Program za subotu, 29. junU subotu, 29. juna u oviru međunarodnog književnog festivala Odakle zovem, Podgorica 2019, u 18h na platou ispred knjižare Karver, u okviru programa Odakle zovem, Vlatko Simunović razgovaraće sa Lejlom Kalamujić, Farukom Šehićem, Bojanom Krivokapićem i Stefanom Boškovićem.

U 19.30, u okviru programa Kratki rezovi, o filmovima Dušana Makavejeva razgovaraće Branislav Dimitrijević, Zlatko Paković i Aleksandar Bečanović, a posjetioci će pogledati dokumentarac “Misterija Makavejev” (2011) beogradskog reditelja Dragomira Zupanca, u produkciji Radio-televizije Srbije. To je kolažni portret Makavejeva u kojem se pojavljuju mnogi akteri poletnih filmskih 1950-ih, turbulentnih 1960-ih i 1970-ih, ali i kasnijih decenija.

U 22.00 u okviru programa Katedrala razgovaraće glumica Varja Đukić i reditelji Igor Vuk Torbica i Zlatko Paković.

Sve detaljne informacije  o programu festivala Odakle zovem, Podgorica 2019 i ovogodišnjim učesnicima možete naći na sajtu festivala www.odaklezovem.net, www.vranacprice.me, kao i na zvaničnoj Face book stranici festivala www.facebook.com/Odakle-zovem-Podgorica-2019

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


13 + nine =