Karver – Motivaciona radionica iz slikarstva na temu Stop porodičnom nasiljuU utorak, 29.januara 2019. godine, sa početkom u 17h u knjižari Karver, održaće se motivaciona radionica iz slikarstva na temu Stop porodičnom nasilju. Na ovaj način, kroz umjetnost, druženje i lijepu riječ daće se podrška svim samohranim roditeljima i/ili žrtvama porodičnog nasilja! 

Radionica je naime dio projekta Umjetnički kružok za samohrane roditelje i žrtve porodičnog nasilja, koji organizuje NVO Zinak uz podršku Ministarstva kulture Crne Gore. 

Cilj  projekta je upravo davanje podrške samohranim roditeljima i/ili žrtvama porodičnog nasilja, koji je sve prisutan problem danas u cijelom svijetu, pa i kod nas, a umjetnost je, kao jedan od najtananijih i najsuptilnijih oblasti društvenog djelovanja jedan od boljih i ljepših načina da se pošalje poruka ljubavi. 

Mališani će imati priliku da crtaju na zadatu temu, uz animaciju i voditelja radionice Tamaru Radusinović, autorku izložbi crteža ,,Thamar” i ,,Krug”. Prisutni će imati priliku da uživaju i drugim lijepim pratećim aktivnostima naših mladih nada kao što su muzika, animirani film, poezija.