KIC “Budo Tomović” – Promocija knjige “Jana, samo privremeno u bloku 9”

 

 

Promocija knjige “Jana, samo privremeno u bloku 9” autorke Sonje Ražnatović biće organizovana u poneđeljak, 26.decembra, u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 19 sati.

Pored autorke o knjizi će govoriti: izdavač Milorad Popović, urednik dr Aleksandra Nikčević – Batrićević, recenzent dr Sofija Kalezić – Đuričković i Snežana Burzan, direktorica KIC-a “Budo Tomović” koja je ujedno i domaćin ove večeri.

„Jana, samo privremeno u Bloku 9“ je roman motivisan željom da na crnogorskoj literarnoj sceni afirmiše i drugačiju, ležerniju formu i način književnog izražavanja, te  da prezentira svoje viđenje pravca u kojem je, kroz vrijeme, evoluirao odnos crnogorskih žena prema braku, porodici i porodičnim obavezama, i u kojem su potrebe žena u pozitivnom smislu rasle i proširivale se i na poslovne ambicije, profesionalno usavršavanje i potrebu za suštinskim samoispitivanjem i radom na sebi u svakom pogledu, ali nikada ne zaboravljajući da je porodica na prvom mjestu.

Sonja Ražnatović je rođena 1969. u Titogradu. Diplomirala je 1995. na Tehnološko – metalurškom fakultetu u Podgorici, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


one × 5 =