KIC “Budo Tomović” – Promocija knjige “Smrt je uvijek u modi”


Promocija novog romana poznatog publiciste i novinara Mihaila Radojičića “Smrt je uvijek u modi” biće organizovana u poneđeljak, 26. oktobra 2020. godine, u Velikoj sali Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović” od 19 sati.

    Uz autora, o knjizi će govoriti: dr Lidija VukčevićDragan Perović i Balša Brković.

   “Užasnut demonskim snagama iracionalne destrukcije realnosti naše nedavne turbulentne istorije, Mihailo Radojičić SHOK, u duhu pojmova Hane Arent, literarnom uvjerljivošću i stilskom briljantnošću, pokazuje kako je teško odvojiti radikalnost zla i zločina od njihove banalnosti i plitkoumnosti. Autor je obznanio kako su za naša varvarstva i ratno ludilo bili neophodni ostrašćeni ratoljubci, ideološki jednoumci i maloumni beščasnici. Bili su to mrzotvorci i nitkovi koji su učinili da u mračnim vremenima zgasne i čovječnost i smisao postojanja. Ovo je zaista šok roman, ”prof. dr Ratko Božović, Beograd

    Shodno odluci Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti broj mjesta je ograničen, a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × five =