KIC „Budo Tomović“ – Završni radovi na MURALU na fasadi zida

 

KIC - Logotip

 
 

23. jul 2015.

KIC - Mural 1Radovi na MURALU na fasadi zida, od glavnog ulaza u KIC do ulaza u DODEST-salu, koji oslikavaju volonteri NVO AUT, a u susret obilježavanju 50 godina Kulturno-informativnog centra „Budo Tomović“ (decembar 2015), biće  završeni śutra.

Tim povodom, predstavnici KIC-a “Budo Tomović” i NVO Aut obavještavaju da se ŚUTRA – petak 24.07. u 18h može pogledati i fotografisati konačan izgled murala.

Inače, Kulturno-informativni centar „Budo Tomović“ uljepšavanjem spoljašnjeg izgleda zgrade, kroz ovaj vid umjetnosti, potvrđuje tendenciju kontinuiranog promovisanja umjetničkog stvaranja i svih onih koji su reprezenti savremene umjetnosti, a ovom prilikom naročito poštujući kako programsku KIC-orjentaciju tako i Plan akcije Glavnog grada za mlade. Sa dugom tradicijom i posebnim mjestom koje zauzima u kulturnom životu Podgorice, KIC je svih ovih godina prepoznatljiv kao promoter kako njegovanja i čuvanja tradicionalnih vrijednosti naše kulture, Podgorice i Crne Gore, tako i promocije najrazličitijih oblika savremene urbane kulture.

 

KIC - Mural 2