KIC POP HOR 16. jula u Kolašinu

„PJEVAJMO I VOLIMO SE“ U KOLAŠINSKOM DOMU KULTURE

JU Centar za kulturu Kolašin organizuje koncert popularnog podgoričkog KIC POP HORA pod nazivom *Pjevajmo i volimo se, u petak, 16. jula u velikoj sali Doma kulture sa početkom u 20h.

Na svom 56. koncertu, hor, pod dirigentskom palicom prof. Petre Ivanović pripremio je mješoviti repertoar sastavljen od popularnih evergrin melodija, domaćih i međunarodnih pop hitova, kao i dio antifašističkog muzičkog programa hora. Tako će kolašinska publika uživati u izvođenju kompozicija: Za milion godina, Po šumama i gorama, Odiseja, Računajte na nas, Bella cioa, Da te volim malo je reći, Dođi u pet do pet, Kaćuša, Đon, Devojko mala i dr, po kojima je ovaj hor prepoznat širom Crne Gore, ali i regiona.

Organizatori ističu da je koncert KIC POP HORA sjajan način da se muzički obogati kulturna i turistička ponuda u gradu pod Bjelasicom. Dodaju i da su uvjereni da će hor koji privlači i domaću i regionalnu pažnju svojom dobrom energijom i notama ispuniti salu Doma kulture.
Uz hor, nastupiće i njegovi solisti: Slavica Dragović, Olivera Ivanović, Slobodanka Seka Martinović, Haris Alivodić, Dragan Radulović, a gošća večeri biće Tamara Pavićević.

”Biće to njihov prvi nastup u Kolašinu i zadovoljni smo što će ovog ljeta, nakon uspješnih nastupa u Risnu i Danilovgradu biti gosti u Kolašinu. Zahvalni smo menadžerki hora Snežani Burzan Vuksanović na svoj pomoći na organizaciji jednog ovakvog događaja, te nas raduje što će naši sugrđani ali i gosti Kolašina imati priliku da uživaju u jednom ovakvom muzičkom spektaklu”, poručuju organizatori.

Svi koji vole dobru muziku i horsko pjevanje su dobrodošli 16. jula, a KIC pop hor obećava dobru atmosferu, sa puno iskrenih emocija, energije, osmjeha, zadovoljstva, ali i pomalo nostalgije.

Ulaz je besplatan, a shodno odluci IZZCG dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje maski u svim javnim zatvorenim prostorijama je obavezno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × four =