Koncert “Antivari Pop-Rock night” na Zimskoj sceni “Barskog ljetopisa”Ovomjesečna  repertoarska priča na Zimskoj sceni „Barskog ljetopisa“ nastavlja se u četvrtak, 14. februara 2019. godine, kada će u sali Doma kulture biti održan koncert „Antivari Pop-Rock night“.

Tom prilikom, vokalno- instrumentalni sastav „Antivari“  predstaviće repertoar evergreen pjesmama domaće i strane pop i rock muzike i prirediti pravi muzički užitak za sve ljubitelje ovih zvukova.

Na cjelovečernjem koncertu koji počinje u 20h, šezdeset članova kamernog hora „Antivari Musica“, pod dirigentskom palicom mr Mira Kruščića uz pratnju rock benda i istaknutih solista izvešće neke od najpoznatijih pjesama „Bijelog dugmeta“, „Riblje čorbe“, „Bajage i instruktora“, nezaobilaznog  „EKV“-a,  grupe „Queen”  kao i kompozicije poznatih pop izvođača.

Barska publika je već dugo godina upoznata sa radom hora „Antivari musica” ali ovaj nastup biće prvi kojim će se hor, u proširenom sastavu, uz pratnju rock benda i solista, predstaviti ovim žanrovima.

Ulaz je slobodan.