Kraljevsko pozorište Zetski dom – Koncert Vlatka Stefanovskog

 

 

U Kraljevskom pozorištu Zetski dom za zatvaranje MIT-a 2017 u četvrtak, 28. septembra sa početkom u 20h biće izveden koncert

 

VLATKA STEFANOVSKOG

 

 

Vlatko Stefanovski je još sa 13 godina počeo da svira gitaru i kao tinejdžer osnovao je grupu Leb i sol, koja je postala jedno od najvećih imena na ex-Yu muzičkoj sceni.

Nastupao je kao solista sa brojnim džez i simfonijskim orkestrima kao: Tonkunstler orkestar iz Beča, Simphonieta orkestar iz Sofije, slovenski orkestar filharmonija – Ljubljana, Studentski Simfonijski orkestar iz Skoplja – Makedonija, Ful Kul Džez Big Band, Ljubljana, RTV Big Band, hrvatskom HTV BIG bend, RTV Srbija Big Band.

Njegov doprinos je značajan i na poljima pozorišne, filmske i baletske muzike, a vrlo je poznat po svojoj nevjerovatnoj gitarskoj tehnici koja stvara bogat zvuk ispunjen imaginacijom i jednostavnošću. 2007. godine, Stefanovski je postao Počasni doktor  u oblasti umjetnosti na Univerzitetu  „Sv. Kiril i Metodij“  u Skoplju. Mnogi ga smatraju jednom od gitarskih legendi, a visoko je cijenjen u stručnim krugovima širom svijeta.

Više info na www. vlatkostefanovski.com

 

POSLIJE PREDSTAVE U 22H U CAFFE BARU “NJEGOŠ” AFTER PARTY MITBIT MUSIC BY FM MIRDA!!!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × two =