Luštica Bay – Džez na lukobranu, kvartet u Spotu

 

 

Tivat, 14. avgust 2018.

Gudački kvartet Pandora i Sekstet Šule Jovović nastupili su u novom gradu Luštica Bay, na koncertima u nesvakidašnjem ambijentu restorana The Spot i lukobrana u glavnoj marini koja je otvorena ovog ljeta.

Publika je uživala u popularnim i modernim izvedbama poput kompozicija grupa  Koldplej /Coldplay/,  zvijezde Kati Peri /Katy Perry/ na gudačkim instrumentima. Pandora koju čine Bojana Dadić, Tamara Grubin, Ana Jovanović i Nevena Pegaz je u Luštici Bay nastupila u okviru saradnje sa međunarodnim festivalom KotorArt.

Kombinacija posebnog ambijenta i savršenog zvuka džeza upriličena je koncertom Seksteta Šule Jovović na lukobranu u marini, što je prvi koncert na ovoj lokaciji.

Džez, evergrin, fank, dobili su savršenu scenografiju, sa Marina naseljem u pozadini, a publika nije prestajala da snima koncert kamerama sa mobilnih telefona. Očekivane ovacije ispratile su muzičare Saru Jovanović, Vladimira Krnetića, Milivoja Pičurića, Zorana Ćetkovića, Šula Jovovića i vokal Sanju Raičković.

„Spoj posebnog ambijenta i nota je i ovaj put bio fascinantan. U istom maniru ćemo nastaviti nastupom benda The Mocking birds, potom Beogradskog kvarteta saksofona i perkusionista, i drugim koncertima. Najmlađa publika imaće priliku da gleda predstavu za djecu „Pazi, zebru gazi“, u režiji Petra Pejakovića. Golf takmičenja na golf vježbalištu biće organizovana trećeg, 15. i 24. Avgusta“, najavio je Damir Moškov iz marketinga Luštica Development.

 

Photo: Luštica Bay