Narodna biblioteka Budve – Predstavljanje romana “Jana, samo privremeno u Bloku 9”

 

 

 

Narodna biblioteka Budve organizuje promociju romana “Jana, samo privremeno u Bloku 9” autorke Sonje Ražnatović, u srijedu, 15.marta 2017. godine, sa početkom u 19 sati. O romanu će, u prostoru biblioteke, sa autorkom razgovarati Stanka Stanojević. Ulaz je slobodan.

“Jana, samo privremeno u Bloku 9” je roman motivisan željom da na crnogorskoj literarnoj sceni afirmiše i drugačiju, ležerniju formu i način književnog izražavanja, te da prezentira svoje viđenje pravca u kojem je, kroz vrijeme, evoluirao odnos crnogorskih žena prema braku, porodici i porodičnim obavezama, i u kojem su potrebe žena u pozitivnom smislu rasle i proširivale se i na poslovne ambicije, profesionalno usavršavanje i potrebu za suštinskim samoispitivanjem i radom na sebi u svakom pogledu, ali nikada ne zaboravljajući da je porodica na prvom mjestu.

Sonja Ražnatović je rođena 1969.godine u Titogradu. Diplomirala je 1995. na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Podgorici, a magistrirala na Ekonomskom  fakultetu u Podgorici. “Jana, samo privremeno u Bloku 9” je njen prvi roman.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


fourteen − seven =