Narodna biblioteka Budve – Radionice novinarskog i kreativnog pisanja


JU “Narodna bibiloteka Budve” i NVO “Sedma sila mladih” organizuju besplatne radionice novinarskog i kreativnog pisanja subotom u 10. časova, u prostorijama Biblioteke. Radionice počinju  8. februara.

Ova nevladina organizacija osnovala je časopis i portal Krug mladih, koji se već četiri godine bavi značajnim temama za mlade, njihovom afirmacijom i uključivanjem u društveni i kulturni život zajednice, razvijanjem kritičke misli i stavova o važnim društevenim pitanjima, edukacijom i informisanjem kao i podizanjem svijesti o bitnim temama u oblasti obrazovanja, kulture, umjetnosti, sporta, ljudskih prava, ekologije, zdravlja, tradicije, umjetnosti i kulture našeg podneblja.

Članovi radionice u narednom periodu sticaće znanja i vještine iz oblasti novinarstva i medijske pismenosti, kao i pisati novinarske tekstove i kreativne priče koje će biti objavljene u 15 broju časopisa, kao i na portalu www.krugmladih.com 

Po drugi put, suizdavač narednog broja časopisa biće Narodna biblioteka Budve.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće na mail novinarskaradionica.budva@gmail.com ili pozivom na broj 068/393-178.

Radionice vodi novinarka i predsjednica NVO Sedma sila mladih Zorica Radenović.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 + 13 =