NB “Radosav Ljumović” – Predstavljanje knjige “Upravljati na drugačiji način”

 

 

Narodna biblioteka “Radosav Ljumović” Podgorica

organizuje predstavljanje knjige

 

 

 

Upravljati na drugačiji način

– TEHNOLOŠKI DARVINIZAM I UPRAVLJANJE IT FUNKCIJOM –

 

autora

MSc Dejana ABAZOVIĆA

 

 

Učestvuju:

Prof. dr Stevan ŠĆEPANOVIĆ, Univerzitet Crne Gore,

Prof. dr Budimir Lutovac, Univerzitet Crne Gore,

Zoran GLOMAZIĆ i

autor

 

Dejan Abazović (Podgorica, 1961), magistar elektronike, telekomunikacija i informatike.

Radno i stručno iskustvo sticao je počev od Računskog centra u Opštini Podgorica, preko Sekretarijata za razvoj Vlade Crne Gore, Preduzeća JumediaMont, Centra za informacioni sistem Univerziteta Crne Gore, Ministarstva za informaciono društvo Vlade Crne Gore do Centralne banke Crne Gore, gdje je i sada zapošljen.

Recenzent prof. dr Šćepanović, između ostalog, kaže: Saznanja zabilježena i svrstana u ovoj, iako opsežnoj, moderno koncipiranoj knjizi, napisanoj razumljivim i jasnim stilom, temelje se na praksi i iskustvu stečenom na različitim radnim zadacima koje je plodna i raznovrsna karijera omogućila autoru, kao i na bogatoj literaturi kojom je ovladao dugogodišnjim bavljenjem ovom oblašću. 

Prof. dr Budimir Lutovac, u svojoj recenziji ističe da: „Upravljati na drugačiji način“ integralno obuhvate sve principe savremenog upravljanja IT sistemima i definiše osnov za njihov dalji razvoj. Svaka poslovna organizacija i svi koji se bave informacionim tehnologijama, u svojoj biblioteci trebalo da imaju primjerak ove knjige“.

 

 

 

Kosa sala Biblioteke „Radosav Ljumović“ Podgorica, Njegoševa 22

petak, 15. decembra 2017. godine, u 19h