Operosa Montenegro Opera Festival 2017!

 

 

Jedini operski festival u Crnoj Gori Operosa Montenegro Opera Festival 2017. održaće se od 23. – 27. avgusta na istorijskim tvrđavama Kanli Kula, Forte Mare i Starom Gradu Herceg Novog. Glavni događaj ovog festivala biće crnogosrka premijera lirske opere Iolanta Čajkovskog koja će biti izvedena  na Kanli Kuli, 25. i 26. avgusta sa početkom u 21h.

Operosa Montenegro Opera Festival 2017. (OMOF2017) spaja mlade i talentovane, ali i renomirane internacionalne operske umjetnike. Glavni cilj Festivala jeste promovisanje tradicionalne opere na moderan način, kojim će se ova vrsta muzike približiti mlađoj publici. Pružanje šanse mladim, talentovanim izvođačima da ispolje i promovišu svoj talenat, kao i saradnja sa renomiranim, internacionalnim operskim ekspertima je ono po čemu se ovaj Festival razlikuje.

 

 

Kako je približavanje klasične muzike mladima jedan od najvažnijih ciljeva organizacije ovog festivala, ove godine će u okviru projekta Young@Opera biti obezbeđen slobodan ulaz mlađima od 18 godina na izvođenja 26. i 27. avgusta na Kanli Kuli.

 

 

Pozivamo sve ljubitelje opere ali i one koji to nijesu, da dođu i uživaju, dožive potpuno novo iskustvo klasične muzike na Operosa Montenegro Opera Festivalu 2017. od 23. do 27. avgusta!

Informacije o kupovini karata se mogu dobiti slanjem mejla na sales@operosa.org i na Operosa Opera Festival Facebook strani.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


16 − 14 =