Otkazani programi u KIC-u


JU Kulturno – informativni centar “Budo Tomović” donio je ODLUKU O OTKAZIVANJU SVIH PROGRAMA koje smo planirali da realizujemo u našoj Ustanovi ovog mjeseca. Odluka je donijeta kao preventivna mjera, usljed opasnosti od širenja korona virusa COVID19, a u skladu sa smjernicama dobijenim od Ministarstva kulture Crne Gore, kao i preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

               Pored najavljenih programa, do daljnjeg se otkazuju aktivnosti i ostalih KIC-projekata: Škola retorike, Radionica kreativnog pisanja, Dodest-ova radionica glume, Forum mladih pisaca, kao i probe svih uzrasnih kategorija Folklornog ansambla, KIC pop hora i dječjeg hora Zvjezdice.

              Kupljene ulaznice za koncerte Trija Miška Plavog 19. marta i Treći festival “Stare note – novi zvuci” 26. marta važiće i za nove termine koncerata, a ukoliko želite novac će vam biti vraćen na biletarnici KIC-a, svakog radnog dana od 9 do 14h.

             O nastavku redovnih aktivnosti “srca kulture grada” i novim terminima otkazanih programa, blagovremeno ćemo vas informisati.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


9 − 5 =