Piva džez bend pa Luštica GrooveKoncertom “Džez pod zvijezdama” (Jazz under the stars) Piva džez benda otvoren je amfiteatar u marina naselju u Luštici Bay kao nova kulturna adresa u novom gradu na Jadranu.

Veličanstveno šetalište Marina naselja upotpunjeno je amfiteatarskim prostorom koji će postati dom mnogih koncerata, pozorišnih predstava i drugih vrhunskih umjetničkih performansi počev od ove ljetnje sezone.

“Amfiteatar na otvorenom, kapaciteta od oko 200 mjesta, osmišljen je upravo za koncerte, pozorišne produkcije, filmske večeri i druge kulturne programe. Dio našeg repertoara će biti prilagođen izvođenju u ovom prostoru i vjerovatno ćemo dobiti i neke nove dodatne zanimljive događaje”, saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

Luštica Bay ove godine bilježi u prvu operativnu sezonu u potpunosti, nakon otvaranja marina naselja i hotela Čedi, 17. avgusta prošle godine

Više od 30 događaja, među kojima su koncerti, izložbe, višednevni festivali i sajmovi, nastupi vrhunskih umjetnika iz regiona i svijeta, te događaji za djecu, ljubitelje latino ritma, džeza, klasične i pop muzike, vina i poslastica, gastronomije, adrenalinskih i drugih sportova obilježiće ljetnju sezonu I jesen u Luštici Bay, novom gradu na Jadranu.

Sljedeći događaj je ljetnji muzički festival Luštica Groove, tokom vikenda, 6. i 7. jula, na Luštica Bay plaži a rezervacija karata je moguća od ponedjeljka, 1. jula putem events@lusticabay.com.