Podgoričko ljeto – U gostima kod umjetnika Vučića Ćetkovića

 

 

Umjetnik Vučić Ćetković otvara vrata svog ateljea u petak 7. septembra i u okviru manifestacije „Podgoričko kulturno ljeto 2018“ organizuje interaktivnu panel diskusiju „Kreativne industrije: izazovi i prilike za razvoj pod uticajem novih tehnologija i globalizacije“, u saradnji sa NVO Art Link i Sekretarijatom za kulturu i sport Glavnog grada.

               U temu kreativnih industrija i najaktuelnijih dešavanja u tom sektoru prisutne će uvesti Habib Lešević – inovator, preduzetnik, mislilac i gostujući profesor na „Cass Business School“, „Royal College of Arts“ u Londonu i više univerziteta u Njemačkoj. G-din Lešević je i osnivač kompanije KNTXT sa sjedištem u Velikoj Britaniji, koja se bavi integralnim razvojem pojedinaca, organizacija i zajednica kroz obuke, coaching i preduzetničke projekte.

                Moderatorka panel diskusije biće Vanja Madžgalj, direktorica British Council-a u Crnoj Gori.

                Događaj je osmišljen kao susret organizacija i pojedinaca iz svijeta preduzetništva, umjetnosti, tehnologije, zabave, civilnog i javnog sektora, i kao takav izuzetna prilika da se na jednom mjestu okupe i razmijene mišljenja predstavnici kreativnih i srodnih industrija.

                Nakon razgovora o kreativnim industrijama biće priređen muzički dio programa u kojem će nastupiti duo Enes Tahirović (jazz pianist) i Maša Vujadinović (vokal).

                Događaj počinje od 19h i biće upriličen u dvorištu koncepta Art&Wine House u Berima, nadomak Podgorice.