Predstava „Šćeri moja“ na Cetinju i u PodgoriciPredstava „Šćeri moja“ , koju je po tekstu Maje Todorović  režirala Ana Vukotić, biće izvedena u četvrtak 21. februara 2019. godine, u 20 sati u Kraljevskom pozorištu Zetski dom na Cetinju, a u petak 22. februara na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta.

Glumačku ekipu predstave čine: Vanja Jovićević, Mirko Vlahović, Varja Đukić, Slavko Kalezić, Dušan Kovačević, Goran Vujović, Stevan Radusinović, Slobodan Marunović, Danilo Čelebić, Zoran Vujović i Mišo Obradović.

Scenograf predstave je Aleksandar Vukotić, kostimograf Leo Kulaš, asistentkinja kostimografa Lina Leković, kompozitor Aleksandar Radunović Popaj, koreograf Sonja Vukićević, Balša Poček je saradnik na dramaturgiji a izvršna producentkinja predstave je Nela Otašević.

Crnogorsko narodno pozorište se sa ovim komadom predstavilo na brojnim festivalima: na Jugoslovenskom pozorišnom festivalu „Bez prevoda“ u Užicu 2016.  godine, Mediteranskom festivalu Purgatorije u Tivtu 2016.  godine na i Međunarodnom Festivalu glumca u Nikšiću 2016.  godine. Pored učešća na festivalima, predstava “Šćeri moja” izvedena je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu i u Narodnom pozorištu u Sarajevu, kao i u Pljevljima.