Promocija knjiga Žute kornjače i koncert Sare Renar u Budvi

 

Agora 1

U budvanskom Starom gradu, u Vihor baru, u neđelju 25. septembra 2016. godine od 21 čas počinje promocija knjiga nezavisne izdavačke kuće Žuta kornjača, nakon čega slijedi koncert pjevačice i gitaristkinje  Sare Renar, koju će pratiti klavijaturista Zdeslav Klarić.

U Crnoj Gori sve popularnija kantautorka iz Hrvatske  premijerno će predstaviti  pjesme sa albuma “Tišina” koji će uskoro objaviti, a na kojem se nalazi originalna verzija poznate pjesme Tina Ujevića “Notturno”.  Izvođenjem te pjesme biće zaokruženo poetsko-muzičko veče koje će početi stihovima Slađane Kavarić, mlade pjesnikinje iz Podgorice, nakon čega će Ilija Đurović promovisati svoju drugu zbirku priča “Crne ribe” koja upravo izlazi iz štampe.

Brano Mandić, kolumnista i pisac zbirke priča “Psi iz predgrađa”, će moderirati razgovor i odgovarati na pitanja publike, zajedno sa ostalim autorima. Organizator dešavanja je Nevladino udruženje Agora iz Budve koje kontinuirano promoviše mlade umjetnike iz Crne Gore i regiona, one koji donose neki novi senzibilitet i kvalitet, a sve u želji da kulturu približi mladima, i podstakne ih na stvaralaštvo.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


five + 8 =