Ratimir Martinović i Gordana Josifova Nedelkovska na Kotorskoj Koncertnoj SezoniRatimir Martinović (klavir) i Gordana Josifova Nedelkovska (oboa) nastupiće u utorak, 14. maja 2019. godine, sa početkom u 20h u Luštici Bay, u prelijepom ambijentu The Chedi hotela.

Koncert se organizuje u okviru Kotorske Koncertne Sezone a partneri koncerta su, dugogodišnji prijatelji Festivala KotorArt, Luštica Bay.

Za zainteresovanu publiku, Luštica Bay organizuje i prevoz iz Kotora. Autobus polazi od autobuskog stajališta kod Zavoda za zapošljavanje Kotor u 19h. Po završetku koncerta, od Hotela The Chedi, organizovan je povratak.

Na repertoaru koncerta naći će se djela Baha, Šumana, Mokranjca i Verousta.

“Po prvi put Kotorska Koncertna Sezona organizuje koncert u našem najmlađem gradu, Luštici Bay. Izuzetno nam je zadovoljstvo organizovati koncert kod dugogodišnjih partnera Festivala i time najaviti i sve događaje koji nas očekuju na ovogodišnjim Don Brankovim danima muzike, upravo uz njihovu podršku. Ono što odlikuje Kotorsku Koncertnu Sezonu je briga o đacima i profesorima škole, te svoj našoj vjernoj publici i preko zimskih mjeseci za koje, prvenstveno, organizujemo prevoz iz Kotora.”